вхід  |  реєстрація  |  техпідтримка  |  довідник


{POLICY_HEAD}

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Команда .REDO піклується про захист персональних даних користувачів, їх прав на особисте життя та безпеку. Ми склали цей документ про політику конфіденційності та збір персональних даних для того, аби Ви розуміли, як ми використовуємо, зберігаємо та публікуємо дані, які Ви нам передаєте. Купуючи послуги на цьому сайті, відправляючи повідомлення до Служби підтримки клієнтів, або якимось іншим чином використовуючи сервіси, які розташовані на доменах (включаючи піддомени) redo.com.ua, redo.ua, hosting.kiev.ua, mywhoisprotect.com, rehost.com.ua, Ви погоджуєтесь зо всіма положеннями даного документу, та підтверджуєте, що Вам відомі Ваші права та обов’язки як суб’єкту персональних даних, згідно Закону України «Про захист персональних даних» (Закон України «Про захист персональних даних»).

1. ЗБІР ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ

1.1. При реєстрації доменних імен, наданні послуг хостингу, випуску сертифікатів SSL, ми просимо Вас надати персональні дані, які необхідні для функціонування цих послуг. В деяких випадках, ми залишаємо за собою право запитувати у Вас додаткові дані та документи, які дозволять нам переконатися в достовірності наданих Вами даних. Також Ви надаєте персональні дані про себе при відправці повідомлень до Служби підтримки клієнтів і в тому випадку, якщо не користуєтесь нашими послугами або не є нашим клієнтом.

1.2. При відвідуванні наших сайтів ми записуємо на Ваш пристрій (комп’ютер, планшет, смартфон або інший) файл cookies (один або декілька), які допомагають нам зробити Ваше обслуговування на сайтах більш комфортним для Вас. Ці файли можуть містити технічну інформацію щодо Вашого відвідування – час, налаштування тощо. Такі файли зберігаються виключно на Вашому пристрої, не містять персональних даних та можуть бути видалені самостійно, за допомогою використовуємого на Вашому пристрої програмного забезпечення.

1.3. Ми залишаємо за собою право зберігати інформацію щодо Ваших дій на наших сайтах: відвідуванні тих чи інших сторінок, дій, пов’язаних з даними на сайтах або хостингах, дату, час та тривалість таких відвідувань, IP-адресу з’єднання.

1.4. Збір інформації може здійснюватися на серверах, розташованих як на території України, так і на території інших країн.

2. ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ.

2.1. Персональні дані користувачів надійно зберігаються у зашифрованому вигляді. Ми докладаємо усіх можливих зусиль для збереження та захисту таких даних від несанкціонованого доступу.

2.2. Персональні дані користувачів, зібрані в рамках обставин, вказаних в розділі 1 цього документу, можуть зберігатися в електронному вигляді на серверах, розташованих на території України та територіях інших країн. Дані можуть зберігатися також на інших матеріальних носіях, в разі необхідності.

2.3. Особа, яка передає свої персональні дані, погоджується з тим, що зберігання даних може подовжуватися безстроково, у разі якщо від такої особи не було отримано доручення на видалення персональних даних, оформлене відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

3. КОНФІДЕЦІЙНІСТЬ ДАНИХ. ПЕРЕДАЧА ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ.

3.1. Персональні дані користувача, необхідні для реєстрації доменних імен та випуску сертифікатів SSL (прізвище, ім’я, по-батькові, поштова адреса та індекс, адреса електронної пошти, телефон) можуть бути передані Адміністраторам домених зон, субпідрядникам .REDO, центрам сертифікації SSL. Такі дані можуть бути опубліковані у відкритому доступі, відповідно до Правил доменних зон, в рамках функціонування та перевірки сертифікатів SSL.

3.2. Персональні дані користувачів можуть бути передані третім особам та організаціям, на підставах та в порядку, визначеним Законом України «Про захист персональних даних». Персональні дані користувачів, у тому числі, можуть передаватися третім особам для: дотримання законодавства України, у тому числи надання інформації на вимогу фізичних та юридичніх осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації відповідно до законодавства України; розслідування порушень Сервісної угоди про надання послуг (договору-оферти), договору на надання послуг – у відповідь на адвокатських запит, який оформлений згідно вимогам законодавства України та міжнародного права, діючого на території України; виявлення та запобігання дій, які порушують законодавство України та Сервісної угоди з використанням послуг .REDO; виявлення та запобігання дій або захисту від таких дій, у разі, якщо вони погрожують суспільству, сервісам або власності .REDO, а також сервісам або власності інших клієнтів .REDO.

4. ОНОВЛЕННЯ ТА ВИДАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ.

4.1. Оновлення та видалення персональних даних користувачів здійснюється за допомогою персонального рахунку керування послугами, надаваємого користувачам. Ми залишаємо за собою право вимагати від Вас підтверджуючи документи або заяви, оформлені згідно закону України «Про захист персональних даних», для видалення та оновлення таких даних.

4.2. В видаленні персональних даних може бути відмовлено на підставі доручень та вимог державних органів, в межах та об’ємах, відповідно до законодавства України.

4.3. Видалення персональних даних означає припинення надання послуг хостингу, припинення функціонування сертифікатів SSL та блокування роботи доменних імен з наступним їх видаленням з доменних реєстрів. Видалення персональних даних також означає негайне припинення дії договору на надання послуг.

5. ЗМІНИ ДО ЦЬОГО ДОКУМЕНТА ТА ЇХ ПУБЛІКАЦІЯ.

5.1. В даний документ можуть вноситися зміні. Всі зміни, з зазначенням дати їх публікації, будуть опубліковані в цьому документі.

6. ДАНІ ДЛЯ ЗВЕРНЕНЬ ТА ЗАЯВ

6.1. Послуги .REDO надаються такими юридичними та фізичними особами:

ПП «Рулез»
а/с №30
м. Київ
Україна
03186

ФОП Мінеєв Я.В.
а/с №117
м. Київ
Україна
03110









Приватне підприємство "РУЛЕЗ"
03110, м. Київ, вул. Преображенська, 23, н/п літ. А, оф. 208
redo.com.ua, support@redo.com.ua

тел. +380 (44) 361-1285, тел. +380 (94) 925-8285

Сервісна угода про порядок надання послуг

Політика конфіденційності та збір персональних даних